Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken
Bewegen in tijden van COVID-19, de uitdaging van thuiswerken
Juliette Zwaan
Juliette Zwaan
19 november 2020

Bewegen in tijden van COVID-19, de uitdaging van thuiswerken

Voor velen een bekende start van de dag. De wekker gaat, we ontbijten snel, brengen de kinderen (soms) naar school en gaan achter de laptop zitten aan de keukentafel. En dan begint de werkdag. De ene videocall wordt afgewisseld met de volgende, een aantal mails wegwerken, even langs het koffiezetapparaat en hup weer in een nieuwe call.

Inmiddels is het lunchtijd, even snel een broodje achter het ‘bureau’ en door naar de middag. Maar we vergeten iets. Namelijk het belangrijkste wat ons in tijden van onzekerheid, energiek en gezond kan houden. We vergeten te bewegen. En hoewel we allemaal heus de voordelen weten van bewegen, sluipt het erin om het te laten. Want we zijn druk, en ‘ik ga nog heel even iets afmaken’. Terwijl, buiten is het eigenlijk juist zo fijn. En kun je ook nadenken over die ingewikkelde casus of een telefoontje plegen met een collega.

Het veranderen van gedrag is alleen een behoorlijk uitdaging. En van ons aanpassingsvermogen is het afgelopen jaar al best veel gevraagd. Dus hoe zorgen we er nu samen voor, dat we wat meer in beweging komen?

Vanuit Workplace Giving vinden wij het belangrijk dat werkend Nederland in beweging komt en blijft. Juíst in deze tijden en juíst met elkaar. We bieden verschillende programma’s die op een laagdrempelige manier werknemers in beweging zetten. De nadruk ligt op plezier en samen de uitdaging aangaan, zodat het werkgeluk wordt vergroot en de teambuilding wordt versterkt.

Workplace Giving biedt het hele jaar diverse programma’s voor werkgevers om werknemers in beweging te krijgen. Denk hierbij aan Steptember, Passo Vitaal en Love To Ride. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013AS Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+