thuiswerken
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Bewegen in tijden van COVID-19, de uitdaging van thuiswerken

Voor velen een bekende start van de dag. De wekker gaat, we ontbijten snel, brengen de kinderen (soms) naar school en gaan achter de laptop zitten aan de keukentafel. En dan begint de werkdag. De ene videocall wordt afgewisseld met de volgende, een aantal mails wegwerken, even langs het koffiezetapparaat en hup weer in een nieuwe call.

Inmiddels is het lunchtijd, even snel een broodje achter het ‘bureau’ en door naar de middag. Maar we vergeten iets. Namelijk het belangrijkste wat ons in tijden van onzekerheid, energiek en gezond kan houden. We vergeten te bewegen. En hoewel we allemaal heus de voordelen weten van bewegen, sluipt het erin om het te laten. Want we zijn druk, en ‘ik ga nog heel even iets afmaken’. Terwijl, buiten is het eigenlijk juist zo fijn. En kun je ook nadenken over die ingewikkelde casus of een telefoontje plegen met een collega.

Het veranderen van gedrag is alleen een behoorlijk uitdaging. En van ons aanpassingsvermogen is het afgelopen jaar al best veel gevraagd. Dus hoe zorgen we er nu samen voor, dat we wat meer in beweging komen?

Vanuit Workplace Giving vinden wij het belangrijk dat werkend Nederland in beweging komt en blijft. Juíst in deze tijden en juíst met elkaar. We bieden verschillende programma’s die op een laagdrempelige manier werknemers in beweging zetten. De nadruk ligt op plezier en samen de uitdaging aangaan, zodat het werkgeluk wordt vergroot en de teambuilding wordt versterkt.

Workplace Giving biedt het hele jaar diverse programma’s voor werkgevers om werknemers in beweging te krijgen. Denk hierbij aan Steptember, Passo Vitaal en Love To Ride. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website maakt gebruik van cookies. Als je op OK klikt, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.