Contact.

We vertellen je graag meer over onze filosofie en de meerwaarde van onze programma’s voor jouw bedrijf. Bel, mail of maak gebruik van het contactformulier om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

Over het team

Het team van Workplace Giving bestaat uit een groep enthousiaste mensen die ieder hun eigen individuele talenten inzetten om de wereld een beetje beter te maken. Als team leren we van elkaar, inspireren we elkaar en helpen we samen bedrijven happier & healthier te maken.

Onze teamleden

Juliette Zwagemakers

Algemeen manager

Planmatig, gestructureerd en de stabiele factor in ons team. Juliette begrijpt dat als zaken aan de achterkant niet goed geregeld zijn, het aan de voorzijde spaak loopt. Daarom zorgt zij ervoor dat de basis van ons bedrijf staat als een huis. Alle facetten van de organisatie komen bij Juliette samen.

Joris Damave

Adviseur & Commercieel manager

Een verbinder in hart en nieren. Matcht de vitaliteitsdoelen van jouw organisatie naadloos aan het best passende programma. Joris is ook degene die het aanbod aan programma’s kritisch onder de loep neemt om te onderzoeken of het past bij de filosofie van Workplace Giving. Dus denk jij dat je programma moet worden opgenomen in ons aanbod, dan moet je zeker even contact met hem opnemen!

Harry Damave

Innovatie & Ontwikkelingsmanager

Als je aan Harry vraagt wat er speelt in de markt, dan verwijst hij je meteen naar allerlei interessante artikelen. Heeft het talent om trends uit de markt te vertalen naar mooie, nieuwe plannen. Let op! Zijn enthousiasme is besmettelijk!

Liselot Muijser

Projectleider

Misschien wel de meest gedreven projectleider die je ooit hebt ontmoet. Liselot is altijd op pad en kent de programma’s van A tot Z. Wil je meer weten over werkgeluk of vitaliteit, dan moet je bij haar zijn.

Ben jij onze nieuwe adviseur?

Arla Krikke

Adviseur

Het zonnetje in huis. Een echte netwerker die met veel plezier organisaties en vitaliteitsprogramma’s aan elkaar weet te koppelen. Zeker de moeite waard om met haar eens een kop koffie te drinken.

Joy Beekelaar

Intern Adviseur

Onze steun en toeverlaat voor alle regelzaken achter de schermen. Joy zorgt dat Arla en Juliette scherp blijven en is verantwoordelijk voor de projectondersteuning. Onze interne bron van vitaliteit & werkgeluk.

Netty Jacobs

Financiële Administratie

Met haar jarenlange ervaring met cijfers is Netty het financiële brein van onze organisatie. Ook fijn: Netty zoekt altijd naar manieren om onze financiële en administratieve processen te verbeteren.

Brigitte Konings

Eerstelijns adviseur

Waarschijnlijk de eerste die je gaat spreken als je nog nooit eerder van ons had gehoord. En dat is goed, want met haar warme empathische manier van adviseren en meedenken, lukt het haar om zelfs de meest onbewogen manager te ontdooien. Brigitte belt, plant de afspraken in en ze kan je echt alles vertellen over onze programma’s.

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

Telefoon: +31 85 065 3711
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013HE Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

FAQ

Vind hier de antwoorden op de meestgestelde vragen.