Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken
Hoe je een werknemer met een burn-out kunt helpen
Juliette Zwaan
Juliette Zwaan
26 januari 2023

Hoe je een werknemer met een burn-out kunt helpen

Door onze aanpakkersmentaliteit zijn onze levens een opeenstapeling geworden van conflicterende en concurrerende prioriteiten. Onze technologie zoemt en piept onafgebroken. We brengen de kinderen naar de training terwijl we ons voorbereiden op de volgende vergadering. En we verorberen ons avondeten terwijl we berichten beantwoorden op meerdere apparaten. Ondertussen lijkt het bewaken van gezonde gewoontes zoals stress beheersen, focussen op één taak per keer, of op een fatsoenlijk uur naar bed gaan, een bijna onmogelijke opgave.

Je kunt jouw mensen helpen hun met stress doordrenkte levensstijl (die hun energie opslorpt, hun productiviteit blokkeert en hun welzijn aantast) te doorbreken voor het te laat is. We schreven een whitepaper over de tol die burn-out bij werknemers eist op jullie organisatie, en waarom de mogelijkheid om dat te voorkomen in jouw handen ligt.

Een aantal opvallende cijfers:

  • 67% van de werknemers meldt dat ze zich burned-out voelen.
  • 75-90% van de doktersbezoeken zijn gerelateerd aan stress op het werk.
  • 160 miljard euro kosten voor gezondheidszorg als gevolg van stress op het werk.

Door tools en middelen aan te bieden die alle aspecten van het welzijn van werknemers ondersteunen, kunnen mensen beter omgaan met alles wat op hun bordje ligt en kunt jij je personeel behoeden voor een burn-out.

Benieuwd hoe je de signalen van een burn-out kunt herkennen en welke technieken je kunt inzetten? Vraag ons whitepaper over omgaan met burn-out op de werkvloer hier aan.

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013AS Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+