bw19-hero-lovetoride
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Love to Ride – Hét fietsprogramma voor werkend Nederland

Love to Ride is hét fietsprogramma voor werkend Nederland. Het programma stimuleert om vaker de fiets te pakken en zo bij te dragen aan gezondere werknemers én een gezonder leefmilieu. Love to Ride is een internationaal programma dat de wereld een beetje schoner, mooier en vitaler wil maken.

Gezondheid, werkgeluk, minder CO2
Uit onderzoek blijkt dat meer fietsen bijdraagt aan een betere gezondheid, meer werkgeluk én een lagere CO2-uitstoot (TNO). En die betere gezondheid en werkgeluk draagt op haar beurt weer bij tot betere prestaties op het werk. Voor zowel werkgever als werknemer blijkt meer fietsen vele voordelen te hebben. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat medewerkers ook daadwerkelijk de auto laten staan en de fiets pakken?

Dat kan met Love to Ride – voor thuiswerken én kantoordagen
In tijden van Covid-19 is forenzen naar en van het werk ineens niet geheel vanzelfsprekend meer. Toch is het juist in deze tijd is extra belangrijk dat iedereen zijn beweging krijgt en zich gezond en fit voelt. Love to Ride biedt een toegankelijk programma waardoor fietsritten van elke afstand vooral leuk én makkelijk worden. Zeker als thuiswerken het nieuwe normaal is. Met toegang tot de app en online platform kan iedereen eenvoudig zijn kilometers bijhouden én collega’s en vrienden uitnodigen om samen meer te fietsen. En dat is dan misschien niet naar kantoor, maar wel even naar de supermarkt of mooi de natuur in. Want samen, op gepaste afstand, is er van alles mogelijk.

Begin en eindig je werkdag ontspannen
Vier keer per jaar wordt er door Love to Ride extra aandacht besteed aan het belang van fietsen via de themamaanden. In deze weken worden medewerkers extra geactiveerd en geënthousiasmeerd om vaker de fiets te pakken. Door middel van offline workshops, bijvoorbeeld het testen van elektrische fietsen, kunnen medewerkers ervaren hoe ‘ontspannen’ de werkdag kan starten en/of eindigen.

Enthousiast of nieuwsgierig?
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Arla Krikke, Adviseur Happy Employees, via arla@workplacegiving.nl of 06-25316371.
Love to Ride is in Nederland een initiatief van Workplace Giving

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website maakt gebruik van cookies. Als je op OK klikt, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.