Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken
Love to Ride – Hét fietsprogramma voor werkend Nederland
Juliette Zwagemakers
Juliette Zwagemakers
21 november 2020

Love to Ride – Hét fietsprogramma voor werkend Nederland

Love to Ride is hét fietsprogramma voor werkend Nederland. Het programma stimuleert om vaker de fiets te pakken en zo bij te dragen aan gezondere werknemers én een gezonder leefmilieu. Love to Ride is een internationaal programma dat de wereld een beetje schoner, mooier en vitaler wil maken.

Gezondheid, werkgeluk, minder CO2

Uit onderzoek blijkt dat meer fietsen bijdraagt aan een betere gezondheid, meer werkgeluk én een lagere CO2-uitstoot (TNO). En die betere gezondheid en werkgeluk draagt op haar beurt weer bij tot betere prestaties op het werk. Voor zowel werkgever als werknemer blijkt meer fietsen vele voordelen te hebben. Maar hoe krijg je het voor elkaar dat medewerkers ook daadwerkelijk de auto laten staan en de fiets pakken?

Dat kan met Love to Ride – voor thuiswerken én kantoordagen

In tijden van Covid-19 is forenzen naar en van het werk ineens niet geheel vanzelfsprekend meer. Toch is het juist in deze tijd is extra belangrijk dat iedereen zijn beweging krijgt en zich gezond en fit voelt. Love to Ride biedt een toegankelijk programma waardoor fietsritten van elke afstand vooral leuk én makkelijk worden. Zeker als thuiswerken het nieuwe normaal is. Met toegang tot de app en online platform kan iedereen eenvoudig zijn kilometers bijhouden én collega’s en vrienden uitnodigen om samen meer te fietsen. En dat is dan misschien niet naar kantoor, maar wel even naar de supermarkt of mooi de natuur in. Want samen, op gepaste afstand, is er van alles mogelijk.

Begin en eindig je werkdag ontspannen

Vier keer per jaar wordt er door Love to Ride extra aandacht besteed aan het belang van fietsen via de themamaanden. In deze weken worden medewerkers extra geactiveerd en geënthousiasmeerd om vaker de fiets te pakken. Door middel van offline workshops, bijvoorbeeld het testen van elektrische fietsen, kunnen medewerkers ervaren hoe ‘ontspannen’ de werkdag kan starten en/of eindigen.

Enthousiast of nieuwsgierig? Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Arla Krikke, Adviseur Happy Employees, via arla@workplacegiving.nl of 06-25316371. Love to Ride is in Nederland een initiatief van Workplace Giving

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Telefoon: +31 85 065 3711
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013HE Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Algemeen manager

Stel mij je vraag
via het contactformulier,
085 065 3711 of terugbelverzoek.

+