Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken
'Ohh....ik wist niet dat dit bij je speelde joh'
Eugenie de Ruiter
Eugenie de Ruiter
24 februari 2023

'Ohh....ik wist niet dat dit bij je speelde joh'

Soms hebben mensen er al een hele dagtaak op zitten voordat ze achter hun bureau schuiven. Hoe leuk en afleidend het werk ook is, het kan zomaar zijn dat de dingen die buiten het werk spelen een grote invloed hebben op hoe je je werk doet.

Ik spreek als pijncoach veel mensen waarbij aanhoudende negatieve gevoelens over iets in hun leven de oorzaak zijn van lichamelijke klachten die op hun beurt weer invloed hebben op het werk. Het helpt deze mensen om erover te praten en letterlijk even uit te zoomen op hun leven. Even dingen in een ander perspectief zien, even hun hart te luchten.

Het mooie is dat iedereen deze functie kan vervullen. Iedereen kan een luisterend oor zijn voor een ander. Zonder oordeel het liefst want diegene zit meestal niet te wachten op jouw mening over hetgeen hem of haar bezighoudt. Alleen luisteren is meer dan voldoende. Simpele tip: stel open vragen. Zo voelt de ander zich meer gehoord en de focus blijft meer bij degene die antwoordt. Het helpt diegene om eventuele negatieve gevoelens te ventileren en dat geeft lucht.

Wil je meer weten over de invloed van negatieve gevoelens en lichamelijke klachten klik dan hier voor een gratis inkijk in het boek ‘Verklein je pijn’.

Voorkom klachten op mentaal of lichamelijk gebied en gebruik de Mood Wall. Het helpt je om te communiceren over hoe je je voelt en wat je bezighoudt.

In contact komen met Eugenie of meer informatie over haar onderneming? Klik hier.

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013AS Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+