Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken

Filosofie

Goed werkgeverschap levert niet alleen gezonde en gelukkige werknemers op, maar draagt bij aan een gezondere en gelukkigere maatschappij. Samen zijn we verantwoordelijk voor ons succes en kunnen we ervoor zorgen dat Nederland het gelukkigste land ter wereld wordt.

Van wens naar werkelijkheid

Van wens naar werkelijkheid

Workplace Giving heeft een ambitieus doel: de wereld een beetje beter en gelukkiger maken. Wij geloven dat mensen die lekker in hun vel zitten en gelukkig zijn, positiever in het leven staan. En dat die positiviteit effect heeft op elk aspect van hun leven en de mensen om hen heen. Ze gaan met plezier naar hun werk, zijn gemotiveerd om doelen te bereiken en werken op een fijne manier samen met collega’s en klanten. Maar soms hebben ze een duwtje in de rug nodig om in die positieve ‘state of mind’ te komen. Als werkgever of HR-manager kun jij hen dat duwtje geven. Maar hoé je dat gaat doen, is niet altijd direct duidelijk.

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar programma’s voor bedrijven die écht een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van werknemers. De programma’s bieden je als werkgever de mogelijkheid om iets te ontvangen (een productief en gezond team) en iets terug te geven (werkgeluk en vitaliteit). Daarnaast zijn de programma’s gericht op het ondersteunen van duurzame en maatschappelijk verantwoorde goede doelen. Zo bouwen we op drie fronten aan een betere wereld.

We vertellen je graag meer over de filosofie van Workplace Giving. Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Onze Oplossing: Vitaliteit & Werkgeluk

Onze Oplossing: Vitaliteit & Werkgeluk

Veel HR-managers vinden het lastig om een praktische invulling te geven aan hun vitaliteitsbeleid. Het zoeken naar programma’s die een écht een aantoonbare meerwaarde bieden voor het welzijn van werknemers, is vaak een tijdrovend en, laten we eerlijk zijn, behoorlijk ingewikkeld proces. Workplace Giving biedt je de oplossing in de vorm van een gevarieerd pakket aan praktisch inzetbare programma’s. Deze erkende internationale programma’s hebben allen bewezen de gezondheid van werknemers bevorderen en het werkgeluk zichtbaar te vergroten. Daarnaast zijn ze ook gericht op het ondersteunen van diverse goede doelen voor mens en planeet.

Workplace Giving maakt samen met HR-managers een plan op maat dat past bij de behoeftes en mogelijkheden van het team. Daarna rollen we het programma uit en bieden begeleiding gedurende het traject. Tot slot voorzien we je van advies, feedback en uiteindelijk een eindrapportage waarin je precies kunt zien wat het programma heeft bereikt. Onze dienstverlening is erop gericht ondernemers te ontzorgen en gelijktijdig een échte waardevolle impact te hebben op het welzijn van het team en de individuele werknemers.

Nederland als nieuw speelveld

Nederland als nieuw speelveld

In veel landen is het concept ‘Workplace Giging’ al volledig geïntegreerd in de bedrijfsvoering van grote internationale corporates. In Nederland zijn wij echter de eerste partij die, met een team van ervaren professionals, actief inzetten op het vinden en uitrollen van zinvolle oplossingen die de vitaliteit en het werkgeluk van werknemers vergroten.

Onze klanten variëren van bedrijven uit het MKB tot grote corporates met meer dan 1000 werknemers. Ieder met hun eigen unieke vraag en vitaliteitsbehoefte. We bezitten een uitgebreide kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt, de trends en actualiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierdoor kunnen wij flexibel meebewegen met de veranderingen op de markt en inspelen op specifieke behoeftes van diverse organisaties.

Naast het bieden van praktische oplossingen en de begeleiding hiervan, hebben we vaak ook de rol van kennispartner. Om onze kennis en ervaring te delen, werken wij samen met hogescholen en universiteiten. Ook nemen we deel aan werkgroepen die zich richten op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van Nederlandse werknemers in het algemeen.

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Telefoon: +31 85 065 3711
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013HE Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Algemeen manager

Stel mij je vraag
via het contactformulier,
085 065 3711 of terugbelverzoek.

+