Onze Filosofie.

Goed werkgeverschap levert niet alleen gezonde en gelukkige werknemers op,
maar draagt bij aan een gezondere en gelukkigere maatschappij.

Workplace Giving heeft een ambitieus doel: de wereld mooier en gelukkiger maken. Wij geloven dat mensen die lekker in hun vel zitten en gelukkig zijn, positiever in het leven staan. En dat die positiviteit effect heeft op elk aspect van hun leven en de mensen om hen heen. Ze gaan met plezier naar hun werk, zijn gemotiveerd om doelen te bereiken en werken op een fijne manier samen met collega’s en klanten. Maar soms hebben ze een duwtje in de rug nodig om in die positieve ‘state of mind’ te komen.

Als werkgever of HR-manager kun jij hen dat duwtje geven. Je bent gemotiveerd om hierin te investeren aangezien dit ook effect heeft op het verlagen van het ziekteverzuim en de duurzame inzetbaarheid van je mensen. Maar hoé je dat gaat doen, is niet altijd direct duidelijk. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar programma’s die een waardevolle bijdrage leveren aan het algehele welzijn van werknemers. De programma’s bieden je als werkgever de mogelijkheid om iets te ontvangen (een productief en gezond team) en iets terug te geven (werkgeluk & vitaliteit én een positieve impact op de maatschappij). Zo draagt jouw invulling van ‘goed werkgeverschap’ dus op drie fronten bij aan een betere wereld!

We vertellen je graag meer over wie we zijn en wat we doen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze Oplossing:
Vitaliteit & Werkgeluk

Als HR-manager zoek je naar manieren om een praktische invulling te geven aan jullie vitaliteitsbeleid. Het vinden van programma’s die écht een aantoonbare meerwaarde bieden voor het welzijn van werknemers, blijkt echter vaak een tijdrovend en, laten we eerlijk zijn, behoorlijk ingewikkeld proces. Workplace Giving biedt je de oplossing in de vorm van een gevarieerd pakket aan praktisch inzetbare programma’s. Deze erkende internationale programma’s hebben allen bewezen de gezondheid van werknemers te bevorderen en het werkgeluk zichtbaar te vergroten. Daarnaast hebben ze allen een positieve impact op mens en planeet.

Workplace Giving maakt samen met de organisatie een plan op maat dat past bij de behoeftes en mogelijkheden. Daarna rollen we het programma uit en bieden begeleiding gedurende het traject. We voorzien je van advies, feedback en uiteindelijk evalueren we samen het programma om concreet te bepalen wat het jullie heeft gebracht. Onze dienstverlening is erop gericht ondernemers te ontzorgen en gelijktijdig een échte waardevolle impact te hebben op het welzijn van het team en de individuele werknemers.

Nederland als Speelveld

Workplace Giving heeft een team van professionals samengebracht die zeer ervaren zijn in het vinden van zinvolle oplossingen om de vitaliteit en het werkgeluk van medewerkers te vergroten. Onze klanten variëren van bedrijven uit het MKB tot grote corporates met meer dan 1000 werknemers. Ieder met hun eigen unieke vraag en vitaliteitsbehoefte.

We bezitten een uitgebreide kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt, de trends en actualiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, goed werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierdoor kunnen wij flexibel meebewegen met de veranderingen op de markt en inspelen op specifieke behoeftes van diverse organisaties.
Naast het bieden van praktische oplossingen en de begeleiding hiervan, hebben we vaak ook de rol van kennispartner. Om onze kennis en ervaring te delen, werken wij samen met hogescholen en universiteiten. Ook nemen we deel aan werkgroepen die zich richten op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van Nederlandse werknemers in het algemeen.

Ervaringen Klanten