Geef je organisatie een boost met een van onze programma's.

Workplace Giving werkt samen met in het buitenland bewezen succesformules en is in Nederland de exclusieve aanbieder. Het jaarprogramma wordt afgestemd op het DNA van jouw organisatie en wensen van de werknemers.

Onze Programma's

Workplace Giving heeft een pakket samengesteld op basis van een kritische selectie van diverse internationale vitaliteitsprogramma’s. Je kunt ieder programma los inzetten of kiezen voor een jaarplan met meerdere programma’s die ieder een ander aspect van gezondheid en vitaliteit bevorderen. Denk aan bewegen, voeding of het vergroten van de mentale weerbaarheid of de kwaliteit van slaap. Zo zijn jullie altijd verzekerd van een gezond en gelukkig team. De programma’s zijn geschikt voor middelgrote en grote bedrijven. Voor deelnemende organisaties van onderstaande programma’s zijn de Algemene voorwaarden van Workplace Giving van toepassing.

Daag werknemers uit om 10.000 stappen per dag te zetten, voor henzelf én voor Kinderhulp. In teams moedig je elkaar aan om in deze tijd meer in beweging te komen, of dat nu wandelen, fietsen of een warkout vanuit huis is. 

Dit brengt niet alleen verbinding, maar zorgt ook voor werkgeluk en productiviteit. 

Tegelijkertijd steunen jullie kinderen in armoede.

 

Suiker is lekker, maar teveel suiker is erg ongezond. Het kan leiden tot overgewicht, diabetes en schommelingen in energie en focus.

Met dit programma van het Diabetes Fonds gaan jullie samen een week lang suiker-arm eten. Tijdens die week leren jullie alles over verborgen suikers en worden jullie geïnspireerd om bewuste keuzes te maken en gezonder te eten.

Tegelijkertijd steun je met jullie deelname het Diabetes Fonds op het gebied van preventie, genezing en innovatie.

Mentale gezondheidsproblemen hebben grote impact op werknemer én werkgever.

Not Myself Today creëert meer bewustzijn en begrip voor mentale gezondheid door middel van praktische hulpmiddelen en een toegankelijk programma.

Het doel: een veilige en ondersteunende werkomgeving. Het resultaat: minder stress, meer werkgeluk en betere werkprestaties!

Fietsen is een geweldige manier om dagelijks te bewegen en om de uitstoot van CO2 drastisch te verminderen.

Dit programma daagt je team uit om de auto te laten staan en de fiets te pakken. Naar of van het werk maar óók erbuiten. De resultaten zijn verbluffend.

Doordat jullie ook nog eens fietsen voor ‘Trees for all’ dragen jullie samen bij aan een groene toekomst voor iedereen.

Bewegen is de perfecte manier om je lichaam fit te houden. Wandelen, fitness, yoga of hardlopen; je kiest zelf het tempo dat bij je past. 

Het doel: in een aantal weken een zelf bepaalde virtuele route  afleggen en in de winter zelfs naar het Noorderlicht lopen. In de online community kunnen collega’s elkaar motiveren en aanmoedigen en de voortgang bekijken. Het resultaat: meer energie, minder stress en een sterk en vitaal team.

Bewegen, fit worden en geld inzamelen voor mensen met cerebrale parese: dat is STEPtember.

Samen met collega’s gaan jullie een maand lang 10.000 stappen per dag zetten voor een beter leven voor jezelf én voor een ander.

Deze challenge is leuk, gezond en voegt toe aan het maatschappelijk belang. 94% van de deelnemers waardeert dit initiatief van de werkgever.

Prijzen

Projectfee vanaf €2.500,-

Deelnemersfee vanaf €20,-

Activatie vanaf €250,-

Ervaringen Deelnemers