Geef je organisatie een boost met een van onze programma's.

Workplace Giving werkt samen met in het buitenland bewezen succesformules en is in Nederland de exclusieve aanbieder. Het jaarprogramma wordt afgestemd op het DNA van jouw organisatie en wensen van de werknemers.

Onze Programma's

Workplace Giving heeft een pakket samengesteld van programma’s gericht op werkgeluk en vitaliteit. Deze bestaan uit een combinatie van evenementen, workshops en activiteiten die werknemers prikkelen en motiveren om gezonde keuzes te maken. En die tegelijk ook inspelen op de behoefte van een werkgever: stressreductie op de werkvloer, ondersteuning thuis, een veilige werkomgeving en een hecht en positief team. Kort gezegd: programma’s die gericht zijn op inspiratie en zingeving, het vergroten van geluk en het bouwen aan een positief zelf- en wereldbeeld.

Ons aanbod komt voort uit een kritische selectie van diverse internationale programma’s die ieder een ander aspect van gezondheid en vitaliteit bevorderen. Wij hebben de programma’s zo ingericht dat ze altijd aansluiten of jouw unieke organisatie. Je kunt ieder programma los inzetten of kiezen voor een jaarplan zodat jullie altijd zeker zijn van een gezond en gelukkig team.

NIEUW!!! STAPRIL 2021

Daag werknemers uit om 10.000 stappen per dag te zetten, voor henzelf én voor Kinderhulp. In teams moedig je elkaar aan om in deze tijd meer in beweging te komen, of dat nu wandelen, fietsen of een warkout vanuit huis is. Dit brengt niet alleen verbinding, maar zorgt ook voor werkgeluk en productiviteit. Tegelijkertijd leveren jullie een belangrijke maatschappelijke bijdrage door kinderen in armoede te steunen.

Elke deelnemer ontvangt een stappenteller én toegang tot het platform en applicatie van Stapril om de stappen te registreren, andere sporten om te zetten en zo in teams elkaar aan te moedigen. Als werkgever ontvang je een promotie koolkit om werknemers te activeren en motiveren om mee te doen. 

Binnenkort staat de infographic van Stapril online!

Fietsen is een geweldige manier om dagelijks te bewegen en om de uitstoot van CO2 drastisch te verminderen. 

Dit programma daagt je team uit om een maand lang de auto te laten staan en op de fiets naar het werk te gaan. 

De resultaten zijn verbluffend en doordat jullie ook nog eens fietsen voor ‘Trees for all” dragen jullie samen bij aan een groene toekomst voor iedereen.

Suiker is lekker, maar teveel suiker is erg ongezond. Het kan leiden tot overgewicht, diabetes, schommelingen in energie en cariës. 

Met dit programma (gesteund door en steun biedt aan het Diabetes fonds) gaan jullie samen een week lang suikervrij eten. 

Tijdens die week leren jullie alles over verborgen suikers, soorten suikers en hoe je bewuste keuzes kan maken gezonder te eten.

Bewegen is de perfecte manier om je lichaam fit te houden. Wandelen, fitness, yoga of hardlopen; je kiest zelf het tempo dat bij je past. 

Het doel: in een aantal weken virtueel een Elfstedentocht afleggen of zelfs helemaal naar Rome of Berlijn lopen. In de online community kunnen collega’s elkaar motiveren en aanmoedigen en de voortgang bekijken. Het resultaat: meer energie, minder stress en een sterk en vitaal team.

Met 10.000 stappen per dag kun je fit worden én tegelijk geld inzamelen voor hulp en onderzoek ten behoeve van mensen met cerebrale parese (CP). Samen met je collega’s gaan jullie een maand lang stappen zetten naar een beter leven voor jezelf en voor een ander. Deze sponsorloop is leuk, gezond en voegt echt iets toe aan het maatschappelijk belang. Fijne bijkomstigheid: 94% van de deelnemers waardeert dit initiatief van de werkgever.

Prijzen

Projectfee vanaf €2.500,-

Deelnemersfee vanaf €20,-

Activatie vanaf €250,-

Ervaringen Deelnemers