Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken

Het Goede Gesprek - De Mood Wall

Openheid en veiligheid op de werkvloer dragen bij aan werkgeluk. De Mood Wall is een prachtig middel om collega’s te motiveren regelmatig stil te staan bij hun eigen gemoedstoestand. “Hoe voel jij je vandaag?” En vraag vervolgens hetzelfde aan een collega. Luister oprecht naar elkaar, stel open vragen en kom niet met oplossingen. Juist door de ongemakkelijkheid te erkennen en elkaar de ruimte te geven, zal er meer openheid ontstaan.


Download deze infographic (pdf)

De Moods zijn magneten en de wall is niet alleen inspirerend om naar te kijken, het biedt tevens houvast bij het bepalen van je stemming. Door de mood wall op te hangen bij de entree, in de centrale hal, bij de coffee corner of op een afdeling wordt het bespreken van mentale gezondheid gestimuleerd.

De impact van het een mood wall is groot en helpt zowel kleine als grote organisaties. Mentale gezondheid, iedereen heeft er mee te maken. Door elkaar te inspireren meer te spreken over gevoelens, op zowel de momenten dat het goed als dat het even minder met je gaat, neemt de openheid op de werkvloer toe. Organisaties met meer openheid en vertrouwen vormen de basis voor betere prestaties en meer werkgeluk.

Via deze link lees je meer over hoe je de Mood Wall zo optimaal mogelijk kan inzetten als werkgever.

Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+

Ervaringen van deelnemers

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+