Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken

Not myself today

Mentale gezondheidsproblemen hebben grote impact op werknemer én werkgever. Not myself today creëert meer bewustzijn en begrip voor mentale gezondheid door middel van praktische hulpmiddelen en een toegankelijk programma. Het doel: een veilige en ondersteunende werkomgeving. Het resultaat: minder stress, meer werkgeluk en betere werkprestaties!


Download deze infographic (pdf)

‘Terug naar kantoor of blijf ik liever thuis werken? Hoe houd ik de goede balans werk-privé? Mijn concentratie neemt af, waarom slaap ik ook zo slecht?’

Het zijn onderwerpen waar medewerkers mee worstelen. “Not myself today” is een programma dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, doorbreekt stigma’s en zorgt voor een open en veilige werkcultuur waar mensen zich verder kunnen ontwikkelen. Het stimuleert collega’s zich uit te spreken over hun gemoedstoestand en biedt handvatten om het echte gesprek aan te gaan.

Samen met Stichting MIND, de stichting die psychische gezondheid wil bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben wil ondersteunen, heeft Workplace Giving het programma Not Myself Today (afkomstig uit Canada) in Nederland geïntroduceerd.

“Not Myself Today”(NMT) helpt organisaties met leuke en praktische tools om meer begrip voor mentale gezondheid te krijgen.

In één van de modules van het programma worden collega’s gestimuleerd om zich uit te spreken over hoe zij zich voelen. Met behulp van mood buttons en een online platform leren zij open te zijn over hun gevoelens en krijgen ze meer inzicht in het herkennen van stemmingen bij anderen.

Bij iedereen zit het wel eens tegen en door het creëren van een open en veilige werkcultuur, kunnen negatieve stemmingen sneller omslaan in positieve.

Liselot Muijser

Liselot Muijser

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+

Ervaringen van deelnemers

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+