Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken
Samenwerking MIND
Arla Krikke
Arla Krikke
3 februari 2023

Samenwerking MIND

Voor het programma Not Myself Today en de Mood Wall werken wij samen met MIND: dé maatschappelijke organisatie op het gebied van psychische gezondheid. Zij zijn onze kennis- en sparringpartner om de programma’s die we bieden sterk neer te zetten. Daarnaast zijn we samen bezig om deze programma’s continu te verbeteren en aan te laten sluiten bij de actualiteit.

MIND streeft ernaar de psychische gezondheid van Nederlanders te bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Als onafhankelijke maatschappelijke organisatie strijden zij voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid en alles doet om onnodig psychisch lijden te voorkomen. Zij geven een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en bieden informatie, advies en ondersteuning.

Ben je benieuwd of wil je meer weten? Bekijk dan vooral hun website www.wijzijnmind.nl

MIND is hét aanspreekpunt in Nederland voor alle vragen rond psychische gezondheid.

Zit je ergens mee of zie je het (even) niet meer zitten? Heb je een vraag of probleem waar je met iemand over wilt praten? Bel dan met MIND Korrelatie en je krijgt een professionele hulpverlener aan de telefoon.

Wij zijn trots op deze samenwerking en houden jullie graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en programma’s en die we samen met MIND neerzetten.

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013AS Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwaan

Juliette Zwaan

Consultant / Partner

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+