Trees for All - Nederland
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Samenwerking Trees for All

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. En zoals we allemaal hopelijk weten, zijn de gevolgen voor mens, dier en klimaat groot. Trees for All is een non-profit organisatie die zich inzet voor het klimaat door middel van het planten van bomen. Zo worden bestaande bossen in ontwikkelingslanden hersteld, maar ook nieuwe bossen dicht bij huis aangeplant om het klimaat te helpen.

Bomen zorgen voor ons, en daarom willen wij met elkaar zorgen voor de bomen. Vanaf januari 2021 zijn we een samenwerking gestart met Trees For All voor ons fietsprogramma Love to Ride. Alle deelnemende organisaties kunnen per maand twee bomen doneren. Naast het feit dat deelnemers met het pakken van de fiets hun CO2 uitstoot al verlagen, vangen de bomen die we planten ook nog eens extra CO2 uitstoot af. En dat is mooi. Voor ons, maar vooral ook voor de toekomst. Voor meer informatie over Trees for All bekijk je hun website: www.treesforall.nl.

Hoe werkt het?

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor Love to Ride: het fietsprogramma voor werkend Nederland. Elk bedrijf kan vanaf dat moment automatisch twee bomen per maand doneren via Trees for All. Maar dat is niet alles. Met Love to Ride zijn mooie prijzen te winnen, bijvoorbeeld als een deelnemer de meeste kilometers heeft gefietst of de meeste mensen heeft aangemoedigd óók de fiets te pakken. Eén van die prijzen is het planten van extra bomen. Fietsen wordt zo op twee manieren een feestje: het is gezond én je kunt er mee teruggeven aan de wereld en het klimaat. Alle reden dus om de fiets te pakken.

Meer informatie over Love to Ride? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Love to Ride is een initiatief van Workplace Giving, hét bureau voor goed werkgeverschap. Naast goed werkgeverschap willen we ons ook in zetten voor de wereld van morgen. Daarom doneren wij ook zelf elk jaar bomen via Trees for All.

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze website maakt gebruik van cookies. Als je op OK klikt, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.