Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken

Over het team

Het team van Workplace Giving bestaat uit een groep enthousiaste mensen die ieder hun eigen individuele talenten inzetten om de wereld een beetje beter te maken. Als team leren we van elkaar, inspireren we elkaar en helpen we samen bedrijven happier & healthier te maken.

Onze teamleden

 • Arla Krikke

  Arla Krikke

  Manager bedrijven

  Het zonnetje in huis. Een echte netwerker die met veel plezier organisaties en vitaliteitsprogramma’s aan elkaar weet te koppelen.

  Arla heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van vitaliteit en weet daardoor precies de do’s en dont’s.

  Het is zeker de moeite waard om met Arla eens een kop koffie te drinken.

  LinkedIn
 • Juliette Zwagemakers

  Juliette Zwagemakers

  Partner / Projectleider

  Planmatig, gestructureerd en de stabiele factor in ons team. Juliette begrijpt dat als zaken aan de achterkant niet goed geregeld zijn, het aan de voorzijde spaak loopt. Daarom zorgt zij ervoor dat de basis van ons bedrijf staat als een huis. Alle facetten van de organisatie komen bij Juliette samen.

  Samen met Liselot neemt Juliette het aanbod aan programma’s kritisch onder de loep om te onderzoeken of het past bij de filosofie van Workplace Giving.

  LinkedIn
 • Liselot Muijser

  Liselot Muijser

  Partner / Manager bedrijven

  Misschien wel de meest gedreven projectleider die je ooit hebt ontmoet. Liselot is altijd op pad en kent de programma’s van A tot Z. Zij Matcht de vitaliteitsdoelen van jouw organisatie naadloos aan het best passende programma. Wil je meer weten over werkgeluk of vitaliteit, dan moet je bij haar zijn.

  Liselot weet precies wat er speelt in de markt en welke programma’s toegevoegd kunnen worden aan een sterk vitaliteitsbeleid.

  LinkedIn
 • Netty Jacobs

  Netty Jacobs

  Financiële Administratie

  Met haar jarenlange ervaring met cijfers is Netty het financiële brein van onze organisatie. Ook fijn: Netty zoekt altijd naar manieren om onze financiële en administratieve processen te verbeteren.

  LinkedIn
 • Vacature

  Vacature

  Adviseur

  Zou jij graag bij ons willen werken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wanneer je denkt dat jouw werkervaring bij ons past, stuur dan je CV naar juliette@workplacegiving.nl.

Onze externen

 • Lisa Saathof

  Lisa Saathof

  Contentcreator

  Lisa is verantwoordelijk voor onze marketing. Zij zorgt middels korte en heldere communicatie voor snelle en doeltreffende resultaten. Een marketeer in hart en nieren. Door haar, kunnen wij doen waar we goed in zijn!

  LinkedIn

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013AS Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Partner / Projectleider

Stel mij je vraag
via het contactformulier of terugbelverzoek (hieronder).

+