Toggle menu
Workplace giving
Kennismaken

Over het team

Het team van Workplace Giving bestaat uit een groep enthousiaste mensen die ieder hun eigen individuele talenten inzetten om de wereld een beetje beter te maken. Als team leren we van elkaar, inspireren we elkaar en helpen we samen bedrijven happier & healthier te maken.

Onze teamleden

 • Arla Krikke

  Arla Krikke

  Adviseur

  Het zonnetje in huis. Een echte netwerker die met veel plezier organisaties en vitaliteitsprogramma’s aan elkaar weet te koppelen. Zeker de moeite waard om met haar eens een kop koffie te drinken.

  LinkedIn
 • Brigitte Konings

  Brigitte Konings

  Eerstelijns adviseur

  Waarschijnlijk de eerste die je gaat spreken als je nog nooit eerder van ons had gehoord. En dat is goed, want met haar warme empathische manier van adviseren en meedenken, lukt het haar om zelfs de meest onbewogen manager te ontdooien. Brigitte belt, plant de afspraken in en ze kan je echt alles vertellen over onze programma’s.

  LinkedIn
 • Harry Damave

  Harry Damave

  Innovatie & Ontwikkelingsmanager

  Als je aan Harry vraagt wat er speelt in de markt, dan verwijst hij je meteen naar allerlei interessante artikelen. Heeft het talent om trends uit de markt te vertalen naar mooie, nieuwe plannen. Let op! Zijn enthousiasme is besmettelijk!

  LinkedIn
 • Joris Damave

  Joris Damave

  Adviseur & Commercieel manager

  Een verbinder in hart en nieren. Matcht de vitaliteitsdoelen van jouw organisatie naadloos aan het best passende programma. Joris is ook degene die het aanbod aan programma’s kritisch onder de loep neemt om te onderzoeken of het past bij de filosofie van Workplace Giving. Dus denk jij dat je programma moet worden opgenomen in ons aanbod, dan moet je zeker even contact met hem opnemen!

  LinkedIn
 • Joy Beekelaar

  Joy Beekelaar

  Intern Adviseur

  Onze steun en toeverlaat voor alle regelzaken achter de schermen. Joy zorgt dat het team scherp blijft en is verantwoordelijk voor de projectondersteuning. Onze interne bron van vitaliteit & werkgeluk.

  LinkedIn
 • Juliette Zwagemakers

  Juliette Zwagemakers

  Algemeen manager

  Planmatig, gestructureerd en de stabiele factor in ons team. Juliette begrijpt dat als zaken aan de achterkant niet goed geregeld zijn, het aan de voorzijde spaak loopt. Daarom zorgt zij ervoor dat de basis van ons bedrijf staat als een huis. Alle facetten van de organisatie komen bij Juliette samen.

  LinkedIn
 • Liselot Muijser

  Liselot Muijser

  Projectleider

  Misschien wel de meest gedreven projectleider die je ooit hebt ontmoet. Liselot is altijd op pad en kent de programma’s van A tot Z. Wil je meer weten over werkgeluk of vitaliteit, dan moet je bij haar zijn.

  LinkedIn
 • Netty Jacobs

  Netty Jacobs

  Financiële Administratie

  Met haar jarenlange ervaring met cijfers is Netty het financiële brein van onze organisatie. Ook fijn: Netty zoekt altijd naar manieren om onze financiële en administratieve processen te verbeteren.

  LinkedIn
 • Nicoline de Witt

  Nicoline de Witt

  Adviseur

  Nicoline is empatisch, enthousiast maar ook praktisch. Ze is zich steeds meer bewust van de belangrijkste dingen in het leven en is zo ook bij Workplace Giving terechtgekomen.

  LinkedIn

Onze externen

 • Leonie de l'Orme

  Leonie de l'Orme

  Brandmanager

  Leonie is een echte brandbuilder en trendwatcher. Ze weet precies wat er speelt in de wereld van onze consument van nu en morgen. Samen met deze creatieve strateeg halen wij het maximale uit onze merk- en communicatietrategie!

  LinkedIn
 • Lisa Saathof

  Lisa Saathof

  Contentcreator

  Lisa is verantwoordelijk voor onze marketing. Zij zorgt middels korte en heldere communicatie voor snelle en doeltreffende resultaten. Een marketeer in hart en nieren. Door haar, kunnen wij doen waar we goed in zijn!

  LinkedIn

Nieuwsgierig? We komen graag met je in contact.

E-mail: info@workplacegiving.nl
Telefoon: +31 85 065 3711
Adres: Kinderhuissingel 1H 2013HE Haarlem
KvK nummer: 54909902
Btw nummer: 851487956B01

© 2021 Alle rechten voorbehouden
Bel ons op
Juliette Zwagemakers

Juliette Zwagemakers

Algemeen manager

Stel mij je vraag
via het contactformulier,
085 065 3711 of terugbelverzoek.

+